Bewezen is dat bedrijven die zich puur richten op hun kerntaken het beste presteren. Activiteiten die daar niet toe behoren, worden daarom steeds vaker ondergebracht bij derden.

Wie productie-, assemblage- en bewerkingsactiviteiten op het gebied van elektrotechniek uitbesteedt, doet dit bij voorkeur aan een enthousiaste partner die effectief, efficiënt en gemotiveerd te werk gaat. Eén die bovendien voldoet aan de hoogste verwachtingen als het gaat om kwaliteit en levertijd. Kwaliteitsmaatstaven die de opdrachtgever zichzelf ook stelt.
Aangezien MPCS volgens de ISO-9001 norm werkt, is de kwaliteit van alle producten gewaarborgd.

MPCS beschikt over de mankracht en machines om snel en flexibel te kunnen inspringen op de wensen van de klant.

MPCS zorgt voor pasklare oplossingen door mee te denken over uw toepassingen en alle factoren die daarbij komen kijken. Een groot voordeel voor u, omdat wij alles in één totaalpakket kunnen aanbieden. Van eenvoudige kabelconfectie tot en met de complexe systeemoplossingen.

MPCS staat bekend om zijn scherpe prijs / kwaliteitsverhouding. Onder kwaliteit verstaan wij o.a. ook een snelle levering van producten. Om kwalitatief hoogwaardige producten af te kunnen leveren heeft MPCS de beschikking over diverse geavanceerde productiemiddelen zoals: een volautomatische knip-, stripmachine, aanslagmachines (voor zowel geïsoleerde als ongeïsoleerde contacten), een aanslagmachine voor de Sub-D contacten, een Schleuniger stripmachine (voor coax), applicators, testapparatuur en diverse handgereedschappen.